• chinese health symbol

    Een glimlach vanuit de ogen van het hart,

    is als het heropenen van deuren,

    waarachter alle schoonheid op ons wacht.

    Anne

Producten en Diensten

Voor het gebruik maken van een dienst geldt het volgende:

Vermeld van welke dienst je gebruik wilt maken.
Per e-mail of mobiel wordt er een betaalverzoek verzonden. 
Na ontvangst van de betaling start ik met de door jou gekozen dienst.
Door de vele aanvragen voor het kan het 3 tot 5 (werk) dagen duren voordat je antwoord ontvangt.


Online Consult

Een van mijn gaven is het mogen doorgeven van informatie, van overleden personen. Zij zijn de bloemen in de prachtige tuinen van uit het universum die ons graag willen helpen de vreugde in ons hart weer te hervinden.

Graag stel ik mij open en luister naar jouw vraag of verhaal, zonder oordeel en met liefde en compassie.

Bewustwording Hoe kunnen we de deur van ons hart weer openen en onze kwetsbaarheid met de kracht van liefde weer te verbinden? Er zijn vele vormen van rouw en verlies. Pas als je deze weg door je rouwlandschap durft aan te gaan, krijgen de emoties gelegenheid om te veranderen.


Reading - Healing

In een reading – heling consult kan ik je ondersteuning bieden bij thema’s waar je vastloopt in het leven, zowel fysiek, mentaal emotioneel, zo ook op spiritueel gebied. Ik stem mij af op jou energieveld.

Door het gebruik van mijn intuïtieve waarneming en helderweten lees ik jou energiesysteem. Ik kijk naar de oorzaak en de eventuele oplossing hierin. Hierbij krijg ik de informatie waar jou ziel / hoger bewustzijn toestemming voor geeft, die voor jou op dat moment belangrijk zijn.

Ik fungeer als kanaal van de meesters en engelen van heling, zij werken door mij heen. De kracht van hun liefde en heling is duidelijk voelbaar. Tegelijkertijd wordt ook jou zelf helend vermogen aangesproken en geactiveerd. Oude pijnen en overtuigingen mogen worden geheeld, je levenskracht kan weer vrij aan stromen. Hierbij wordt gebruik gemaakt met de kracht van HO´OPONOPONO methode van vergeving en genezing.

Duur van de sessie 60 min.

Het tarief bedraagt € 40


Rouwlandschap

Leven met verlies, met onze kwetsbaarheid, hoe doe je dit? Het is onontkoombaar in ons leven. Hoe kunnen we de deuren van ons hart open houden, en de kwetsbaarheid met kracht van liefde te verbinden. Hoe kunnen we vanuit onze pijn weer een glimlach van vreugde weer terug aan onszelf geven?

Zoals Kahlil Giban zegt: Wanneer je verdrietig bent, kijk dan opnieuw in je hart, En zie dat je huilt om dat wat je vreugde schonk…

Pas als je je de weg door jouw rouwlandschap durft aan te gaan, krijgen pijn en verdriet de gelegenheid om te veranderen. Dan pas kun je de ingehouden adem laten gaan en het leven weer inademen. Leven gaat over welkom heten, ontvangen met al wat is.

Vanuit mijn eigen ervaring heb ik de mogelijkheden om liefdevol met je mee te kijken. Voorzichtig een stukje met je meelopen in jouw rouwlandschap. Niet om je te dragen, maar wel om je de stap te laten nemen vanuit het donker weer naar het licht. Terugkijkend niet meer vanuit pijn, maar vanuit dankbaarheid naar de tijd die jullie samen hebben gedeeld.

Het tarief bedraagt € 30 ( a.u.b. een foto meesturen )


Zieleboodschap

Door mij in verbinding te stellen met jou ziel kan ik voor jou liefdevolle informatie ontvangen die je kan helpen op je levensweg.

Stuur een foto bij je vraag waar jij alleen op staat. Dit is belangrijk i.v.m andere energie.

Het tarief bedraagt € 20